Skal du have transporteret din båd på en sikker og professionel måde? Så er Thomas K Kran- & Maskintransport ApS i Nørre Snede klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for transport af både og kan sikre dig en effektiv, pålidelig og sikker bådtransport, uanset størrelse.

Fleksibel bådtransport

Vi kan transportere alt fra mindre motorbåde til større sejlbåde, og vores specialuddannede team af transportører sørger altid for, at din båd kommer sikkert frem til destinationen. Vi tilbyder fleksible transportmuligheder, da vi kan tilpasse vores bådtransport efter dine specifikke behov i Århus, Kolding, Vejle, Horsens og resten af Danmark.

Sikker og professionel bådtransport

Vi ved, hvor vigtigt der er for vores kunder at have deres båd transporteret sikkert og til tiden. Derfor har vi investeret i moderne udstyr og vores erfarne og professionelle team sørger for, at din båd ankommer i perfekt stand. Vi tager altid særlige hensyn til hver enkelt bådtype, og vores chauffører har de nødvendige certificeringer og tilladelser til at udføre bådtransport.

Vores udstyr bliver sikkerhedsgodkendt med jævne mellemrum, det gør at vi kan garantere dig en sikker og hurtig service. For os handler det ikke bare om at løfte en båd op og ned i vandet, vi gør os altid umage. Vi interesserer os lige så meget for din båd som dig selv, derfor tager vil hellere lidt længere tid om opgaven, for at sikre os, at din båd kommer sikker frem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på bådtransport

Vi står klar til at hjælpe dig med din bådtransport. Kontakt os i dag for at få mere information om hvad vi kan gøre for dig, og få et uforpligtende tilbud på din bådtransport.

Ring til os på telefon 20 87 14 74 eller send os en e-mail til tk@thomask.dk for at starte en dialog om, hvad vi kan hjælpe dig. Du kan også hurtig og nem udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.