Thomas K Kran- & Maskintransport ApS er et nyopstartet firma med en gammel rotte bag rattet.

Jeg har i cirka 20 år været i brancen og fik i Maj 2019 endelig gjort alvor af at starte op for mig selv. Jeg er meget fleksibel i forhold til min arbejdstid og kreativ i min tilgang til opgaverne.

Det primære for mig er at udføre et stykke arbejde som kunden er tilfreds med og jeg nyder udfordringer med forskelligartede opgaver.

Specifikation af materiel

Lastbil og blokvogn

Volvo Fm lastbil med et 4 meter lad, og hængertræk så den kan køre med anhænger eller en kærre.
Den har også muligheden, så den kan køre med sættevogn-blokvogn, der har jeg en ned bygget 3 akslet sættevogn, med 5,5 meter udtræk så jeg kan køre 12,5 meter lange emner, som blandt andet 40 fods container, bjælker, skurvogne, maskintransport og mange andre emner.

Kran

På lastbilen er der en 80 Ton meter Fassi kran med flyjib den har 30 meter hydraulisk udskud hvor den løfte 800 kg og yderlig 5 meter manuel udskud, hvor den løfter 350 kg. max løfte kapacitet tættest på lastbilen er 16 ton. Den er også udstyret med et 3 ton spil som blandt andet kan bruges hvis der skal laves mange løft op på tag eller noget skal skal hejses ned bag et hus eller ned gennem et hul i taget.

Vakuum eller glassug

Powergrip max løftekapasitet 635 kg med fjernbetjening. til vinduer, glas og paroc elementer.